stanciu123Steaua București a trecut de Pandurii Târgu Jiu cu 1-0 grație unui gol marcat de albaiulianul Nicușor Stanciu în ultimele minute ale partidei, după un penalty acordat de arbitrul adițional Adrian Comănescu care în weekend-ul trecut a arbitrat Energia Săsciori – Cuprirom Abrud în Liga a 4-a din Alba.

Nicușor Stanciu a ajuns la 12 goluri marcate după reușita de la Severin, acesta transformând penalty-ul îndelung contestat de gazde, după hențul lui Hora în careu, lucru văzut doar de adiționalul Adrian Comănescu. Arbitrul din Vâlcea a fost prezent duminică la derby-ul suferinței din Liga a 4-a Alba, dintre Energia Săsciori și Cuprirom Abrud, fiind lăudat de cei prezenți la meci pentru maniera cu care a condus partida.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nicușor Stanciu a fost desemnat în vestiar să execute, iar acesta a transformat penalty-ul care a adus Steaua pe primul loc în clasament, cel puțin până la meciul Astrei Giurgiu. Acesta a fost anihilat bine în meciul de miercuri, însă a arătat din nou o poftă de joc precum la partidele naționalei cu Lituania și Spania.

Mai jos puteți urmări un rezumat al meciului dintre Pandurii Târgu Jiu și Steaua București.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.