stanciuNicușor Stanciu traversează cea mai bună perioadă din cariera sa, ajungând la 10 goluri marcate în campionat, fiind golgheterul campioanei în acest moment. Albaiulianul crescut de Unirea Alba Iulia a marcat a ldoilea gol al victoriei Stelei, 2-0 cu Astra Giurgiu, cu un șut de efect de la marginea careului.

Purtând un număr cu greutate pe tricou Stelei (n.r., 10), Nicușor Stanciu a bifat a 10-a reușită în actualul sezon în Liga 1, aflându-se pe primul loc la acest capitol în lotul campioanei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea de a 10-a reușită a stelistului a venit duminică seara, în minutul 59 al partidei cu Astra Giurgiu, când Stanciu a șutat cu efect de la marginea careului, mingea ajungând în plasa adversarilor, gol care a închis tabela partidei disputate la Pitești.

”Nu estee foarte important golul meu, important este faptul că am luat toate cele 3 puncte. Nu cred că s-au schimbat foarte multe în ceea ce mă privește. Am început să mă simt foarte bine de anul trecut, de la finalul campionatului, când am reușit să luăm titlul în ultimele etape. Am continuat pe aceeași linie. Sunt fericit, mă bucur că sunt la Steaua, la cel mai mare club din România și încerc de fiecare dată când intru pe teren să joc de plăcere și așa îmi ies toate”, a decalrat albaiulianul Nicușor Stanciu pentru Digi Sport.

Mai jos puteți vedea golul marcat de Nicușor Stanciu în partida cu Astra Giurgiu.

sursa foto: gsp.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.