Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei21Marți, Viitorul Sântimbru a dat startul pregătirilor de vară, Ovidu Barna, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din județul Alba și printre cei mai apreciați portari din fotbalul județean, fiind prezent la antrenamentul de reacomodare la efort comandat de antrenorul Dan Comșa. Ovidiu Barna se află la startul celui de-al 22-lea său sezon din carieră, însă nu bate pasul pe loc și precizează că se simte încă bine și este dornic de trofee. Acesta a acordat un interviu din postura de antrenor secund al echipei Viitorul Sântimbru.

Chiar dacă are ușoare probleme medicale, încă dinainte de finala de cupă, Ovidiu Barna nu s-a dat de o parte la antrenamentele echipei și a participat la ședință, precum și la jocul școală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Experiența sa se vede la Sântimbru, iar vocea sa impunătoare inspiră respect, dar și stăpânire de sine. Imediat după finalizarea primului antrenmant, Ovidiu Barna a vorbit cu Absport.ro despre planurile sale și ale Viitorului Sântimbru în sezonul următor.

”A fost o reîntâlnire plăcută cu colegii. Vrem să fim cât mai bine pregătiți pentru sezonul care urmează. Ne dorim să mergem cât mai departe și în Cupa României, însă important este să nu ne accidentăm. Mă simt puțin obosit, dar sper să reușesc să duc și sezonul acesta”, a declarat Ovidiu Barna, portarul și antrenorul secund al celor de la Viitorul Sântimbru.

Interviul integral îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.