CS Ocna Mures-Euro Spring72Intrat pe teren în repriza secundă a egalului 3-3 dintre CS Ocna Mureș și Euro Șpring, ”Motanul” Ovidiu Maier și-a demonstrat măiestria pe teren și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor. Mâna dreaptă a lui Gicu Domșa, Ovidiu Maier a fost antrenorul din teren și a contribuit la punctul câștigat de echipa sa, prin centrarea de la golul egalizator, reușit de Tudor Cristea.

Ovidiu Maier nu mai are nevoie de nicio prezentare în fotbalul din Alba, și cu toate că a trecut de borna celor 40 de ani, ”Motanul” încă reușește să smulgă aplauze în momentele în care este cu mingea la picior. Acesta a contribuit din plin și la golul egalizator din partida cu Șpring, centrând perfect, din corner pentru Tudor Cristea. Fostul jucător emblematic al Unirii Alba Iulia, ”Vidocu” a precizat că nu mai credea în egalare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Și nouă ne-au lipsit câșiva jucători importanți, însă faptul că am revenit de la 1-3, cred că este o realizare. A fost un meci bun de Liga a 4-a, împotriva unei echipe foarte bune. Mă bucur că fac parte din acest proiect și sper să aducem cât mai multe rezultate bune fotbalului din Ocna Mureș”, a declarat Ovidiu Maier, unul dintre antrenorii echipei CS Ocna Mureș.

Cât va mai evolua ”Motanul” în Liga a 4-a, dar și alte reacții, puteți afla din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.