Reunire Industria Galda de Jos28Unul dintre principalii partizani ai fenomenului ”Panică la Galda”, Paul Ciucă, antrenorul reprezentantei județului în Liga a 3-a, Seria a 5-a, își dorește în primul rând multă sănătate pentru fotbaliștii săi, după care, aceștia să pună umărul la continuarea ”acestui proiect frumos”. Fotbaliștii Industriei și-au încetat vacanța la începutul acestei săptămâni, urmând să intre într-un cantonament la nivel local în vederea pregătirii returului de foc care se anunță. 

După un tur de… pus în ramă, Paul Ciucă a sunat din nou adunarea băieților săi, iar lucrul cel mai important pentru gruparea galben-albastră îl reprezintă faptul că s-a reușit păstrarea ”vedetelor” în lot, Bodea și Cernea fiind fotbaliști curtați de echipe din Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă bucur că ne-am reunit și am venit din nou alături de prieteni. Ne-am cam plictisit acasă, iar acum trecem la treabă. Vrem să luăm lucrurile pas cu pas și ne dorim o clasare cât mai bună la finalul campionatului. Vom face și un cantonament la nivel local după posibilități, perioadă în care vom avea două antrenamente pe zi”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Întreg interviul realizat cu Paul Ciucă la reunirea echipei sale îl puteți urmări în materialul video postat mai jos, de unde veți afla programul de pregătire al Industriei, precum și obiectivele returului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.