Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia66Extrem de calm și relaxat în comparație cu primul episod al derby-ului de Daia, Paul Ciucă a precizat că ”fotbaliștii care joacă pentru bani” au câștigat, cu toate că nu a fost uitat spectacolul din teren. Fără 6 jucători plecați la muncă în străinătate, Spicul a slăbit puțin în ultima vreme, însă Ciucă este mulțumit că și-a îndeplinit într-o proporție foarte mare obiectivul – acela de a evita retrogradarea.

Paul Ciucă a demonstrat și la ”derby de Daia” că este sufletul formației Viitorul Spicul, trăgând după el întreaga echipă. Cu toate că are doi ”intruși”, pe Soporan și pe Hada, Ciucă este mulțumit că fotbaliștii comunei Daia au avut un sezon bun și au reușit să își arunce… ”sacii în căruță”, Spicul neavând emoții în salvarea de la retrogradare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci bun în care ambele echipe puteau să câștige. Noi am lovit de 3 ori bara, însă astăzi, au câștigat fotbaliștii care joacă pentru bani. Am slăbit puțin după ce ne-au plecat 6 jucători la muncă în străinătate, dar ne continuăm acest proiect frumos”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul-jucător al formației Viitorul Spicul Daia Română.

Întreg interviul cu Paul Ciucă îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. asa sunt si mercenari care i bagi tu la industria si copii din galda sunt tot in afara lotului si voi tot pt bani veniti asaca nu mai fi suparat pe alti ca iau bani din comuna ta pt ca su u esti la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.