Industria Galda de Jos a revenit in-extremis în ”Derby de Alba” cu Performanța Ighiu, și a smuls un punct în deplasare, după ce a fost condusă cu 0-2. Paul Ciucă a recunoscut superioritatea adversarilor, însă și-a felicitat elevii pentru că nu au renunțat la luptă și au obținut un nou rezultat pozitiv. Antrenorul Industriei Galda de Jos a vorbit și despre maniera de arbitraj, considerând că gazdele au beneficiat de faulturi mult prea ușoare.

Paul Ciucă este antrenorul momentului în județul Alba și în Liga a 3-a, formația sa fiind neînvinsă de 12 meciuri. Deși Ighiu a avut 2-0 până în minutul 71, Galda a forțat egalarea și a reușit să ia un punct din deplasare, punct care menține Industria în plutonul fruntaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am întâlnit o echipă bună, mai bună decât am fost noi, dar meritul nostru este că nu am renunțat la luptă. Nu am mai vorbit până acum de arbitraj, dar poate sunt subiectiv, însă li s-au permis celor de la Ighiu să faulteze des. Golurile au fost marcatte corect, pe greșelile noastre! Am fost crispați, deși nu aveam de ce! Sper să nu avem probleme de lot pe viitor!”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.