industria-galda-de-jos-gloria-lunca-teuz-cermei40Industria Galda de Jos a pierdut confruntarea cu Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 0-1, cu toate că echipa din Alba a controlat partida și a ratat o sumedenie de ocazii. Portarul formației din județul Arad a fost un adevărat înger păzitor, acesta intervenind decisiv la șuturile fotbaliștilor lui Paul Ciucă. Antrenorul Industriei a precizat că nu are ce să le reproșeze elevilor săi, care au avut atitudine, însă a dat vina pe ghinion, pe neșansă și speră ca acest rezultat să fie repede șters.

Galda a ratat o sumedenie de ocazii în meciul cu Gloria Lunca Teuz Cermei, prin Frențiu, Haiduc, Bodea, Goronea și Mureșan. Goalkeeper-ul Gloriei a făcut minuni în poartă și a avut intervenții spectaculoase, fiind principalul ”vinovat” pentru rezultatul de ieri. Chiar dacă a pierdut în primul meci de acasă Paul Ciucă a declarat că nu are ce să le reproșeze băieților săi, însă speră să îi mobilizeze pe aceștia pentru meciurile următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne-a intrat tot la Deva, iar astăzi nu a avrut să intre! Ne-a lipsit și o serie de jucători importanți, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! Am avut atitudine, dar neșansa și-a spus cuvântul! Noi nu avem condiții mari pentru refacere și ne-a lipsit prospețimea. Nu am ce să le reproșez băieților!”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.