industria-galda-de-jos-millenium-giarmata22Industria Galda de Jos este echipa județului Alba aflată pe val în Liga a 3-a, adunând 12 puncte, cât au în total Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia, celelelate combatante ale județului nostru în Seria a 4-a. Galda s-a impus cu 3-1 prin golurile marcate de Bodea (13), Frențiu (58) și Cîmpean (89 – penalty), respectiv Călin (48) în runda a 5-a contra formației din Timiș Millenium Giarmata și a urcat pe locul al doilea în clasament, la 3 puncte în spatele liderului Național Sebiș și două peste ACS Poli Timișoara. Paul Ciucă a precizat că fotbalul din această serie este unul de un nivel mai ridicat, iar echipa sa se bucură de acest moment. 

Probabil nici cei mai înfocați fani ai Industriei Galda de Jos nu se gândeau la un asemenea parcurs al trupei lui Paul Ciucă înainte de startul sezonului. Galda a adunat 12 puncte di n15 posibile și a urcat pe locul al 2-lea în Seria a 4-a, având 5 puncte peste Performanța Ighiu și 7 peste Unirea Alba Iulia, celelalte reprezentante ale Albei în această serie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Se spunea anul trecut că nivelul din această serie este mai ridicat. Într-adevăr, așa este. Sunt alte echipe, fotbalul este mai bun! Noi ne bucurăm de acest start și vrem să trăim momentul. Am avut și astăzi emoții, dar nu la fel de mari ca la duelul precedent. Îi felicit pe băieți pentru această victorie”, a declarat Paul Ciucă, tehnicianul Industriei Galda de Jos, după victoria scor 3-1 cu Millenium Giarmata.

Întraga declarație a tehnicianului Industriei Galda de Jos o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.