industria-galda-de-jos-gloria-lunca-teuz-cermei40Industria Galda de Jos s-a impus cu 3-2 în fața echipei Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, după ce a condus cu 2-0 la pauză, a fost egalată în numai 3 minute și a dat lovitura pe final, prin George Goronea, aflat la prima reușită stagională. Paul Ciucă nu a fost prea mulțumit de acest succes, având în vedere că jocul prestat de echipa sa a arătat dezechilibrat în partea secundă, când formația din Timiș a controlat ostilitățile. 

Galda părea că va avea parte de un meci faci, după ce a punctat de două ori într-un minut prin Lupșan și Frențiu și a rămas cu un om în plus după eliminarea lui Aquino. Dar după pauză, Galda a predat ștacheta, a făcut pasul în spate deși nu s-a cerut acest lucru și s-a văzut egalată în numai 3 minute. Acest lucru l-a nemulțumit pe Paul Ciucă, antrenorul precizând că va apela la schimbări în primul 11 la viitoarea partidă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un meci ciudat! Ni s-a mai întâmplat să conducem, să avem superioritate, dar adversarul să controleze jocul. Sunt mulțumit de victorie, dar nu de joc! M-am temut la pauză și i-am prevenit la vestiare, dar nu am fost concentrați. O să umblăm la primul 11”, a declarat Paul Ciucă.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.