industria-gada-de-jos-ripensia-timisoara29Chiar dacă nu a mai reușit să învingă de 4 meciuri, Industria Galda de Jos a smuls un punct prețios contra formației Ripensia Timișoara, echipă care a controlat jocul în județul Alba, și care a ratat câteva ocazii importante. Galda a deschis scorul la prima minge trimisă pe spațiul porții, Bodea centrând în secunda 40, iar Gakos scăpând mingea în poartă. Ripensia a egalat prin Mediop (24) și s-a desprins prin Golda (65), iar Galda a dat lovitura și a egalat în min. 85 prin Cernea. Paul Ciucă s-a declarat mulțumit de acest rezultat, precizând că a întâlnit cea mai bună echipă din serie.

Meci frumos, interesant, cu multe ocazii la cele două porți, un duel atractiv și terminat nedecis, cu un egal între Industria și Ripensia, formații care rămân la egalitate de puncte și după această etapă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt mulțumit de acest egal! Am întâlnit cea mai bună echipă din acest campionat. Puteam să pierde, să câștigăm, dar eu recunosc că adversarul a fost mai bun decât noi prin ocaziile create. Nu este nicio criză la Galda, pentru că noi săptămână de săptămână jucăm derby-uri. S-a simțit absența lui Lupșan, lui Frențiu. Mergem la Reșița să jucăm fotbal, fără presiune”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Întreaga declarație o puteță urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.