Performanta Ighiu - Becicherecu23Performanța Ighiu a securizat și postul de portar după plecarea lui Roberto Bodea. Adorian Himcinschi s-a reorientat rapid și a apelat la serviciile unui junior ce a apărat în sezonul trecut la Nuova Mamma Mia Bechicherecu Mic. 

Născut pe 22 septembrie 1999, Robi Miklos a impresionat în sezonul precedent al Ligii a III-a, când a evoluat în tricoul echipei Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un portar tânăr de viitor, un goalkeeper cu prestații remarcabile și în sezonul trecut la nivelul ligii a III-a și sperăm să contribuie și el la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu

Robi Miklos a făcut un meci mare în turul campionatului din sezonul 2015-2016 chiar la Alba Iulia când Performanța Ighiu și Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic au remizat 0-0, iar intervențiile juniorului au păstrat poarta imaculată.

Vă prezentăm mai jos rezumatul partidei în care Robi Miklos a fost eroul meciului:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Miklos i-a impresionat cu prestațiile sale pe cei de la Performanța în meciul direct de anul trecut, când jocul de la Alba-Iulia s-a terminat la scorul de 0-0. „E un portar tânăr de viitor, un goalkeeper cu prestații remarcabile și în sezonul trecut la nivelul ligii a III-a și sperăm să contribuie și el la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Adorian Himcinschi pentru absport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.