unirea-alba-iulia-pandurii-targu-jiu-ii35Aproape o oră de joc au condus uniriștii întâlnirea cu Pandurii Târgu Jiu, după golul marcat de Sebastian Culda în min. 33 din penalty. Reușita aceasa a însemnat și semnalul retragerii, Unirea căutând să își păstreze rezultatul, fără a mai pune mari probleme porții adverse, dar fotbalul i-a taxa pe elevii lui Radu Andone. În minutele 89 și 90+2 Pnadurii Târgu Jiu II au punctat de două ori, iar Unirea pierde a ldoilea meci consecutiv pe teren propriu, loc în care nu a cunoscut încă gustul victoriei. Radu Andone s-a declarat consternat de cele întâmplate, acesta precizând că îi pare rău de efortul depus din partea fotbaliștilor săi.

Stadionul de unde a plecat… ”Marea Unire” nu le priește deloc actualilor uniriști, care au pierdut ambele jocuri după ”exilul” de pe ”Cetate” pe Minaur. Deși au condus din prima repriză, Selagea și compania s-au văzut egalați în minutul 89 și chiar învinși 3 minute mai târziu, de o formație care a arătat că și-a dorit toate cele 3 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea Alba Iulia s-a retras după golul lui Sebastian Culda, iar acest lucru a costat-o prima victorie pe teren propriu.

„Cred că ghinionul și-a spus cuvântul în acest joc. Păcat de munca băieților, care au depus un efort mare și au luptat pentru victorie. Păcat, păcat, păcat – era un rezultat mare pentru noi, dar acum trebuie să învățăm din greșeli”, a declarat Radu Andone, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.