Arena Cugir6Trecut în anul 2008 în curtea primăriei, Stadionul CSO Cugir avea straie vechi, ce nu împingeau copiii spre sport și amintea de vremurile propagandiste din sportul rege. În mai mulți ani s-a gândit și regândit proiectul modernizării arenei din Cugir, iar în iulie 2016, s-a făcut recepția lucrărilor și inaugurarea oficială a noului stadion cu oaspeți de seamă din Cugir, din județul Alba, de la nivel național, precum și din afara granițelor țării noastre – Republica Moldova și Germania. Arena Cugir a primit și binecuvântarea Imnului Național al României, după care și-a deschis porțile pentru toți vizitatorii. Mai jos puteți urmări în format video toate momentele importante de la ceremonia de deschidere a Arenei Cugir, precum și un reportaj cu lucrările suferite de stadionul orașului de la poalele Drăganei de-a lungul anilor, și marea transformare a arenei – din bestie… în frumoasă!

  • Evenimentul de sâmbătă a debutat cu intonarea Imnului Național al României, punct important de pe ordinea de zi la inaugurarea Arenei Cugir.

  • După acest moment, Adrian Teban, primarul orașului Cugir a avut un discurs prin care le-a mulțumit tuturor celor implicați în acest proiect, indiferent că au făcut-o prin forța de lucru sau sufletește.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

  • S-a trecut la tăierii panglicii și Arena Cugir și-a deschis oficial porțile, atât pentru iubitorii sportului din oraș, precum și pentru simplii spectatori sau cetățeni din Cugir și din județul Alba.

  • Lucrările la arenă au fost multe, costisitoare, dificile, însă și-au atins scopul, iar ARENA Cugir este acum cel mai frumos complex sportiv din județul Alba, concurând la acest capitol cu multe baze din întreaga țară.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.