Hidromecanica Sugag-Euro Spring Cupa36Hidromecanica Șugag scrie o filă de istorie în Cupa României – faza pe județul unde, trupa lui Ioan Budin ajungând în careul de ași al competiției după ce a eliminat pe rând Sportul Petrești, Viitorul Răhău, Energia Săsciori, Cuprirom Abrud și Euro Șpring, ultimele 3 formații din Liga a 4-a. ”Călăul” echipelor din Liga a 4-a, Hidro Șugag își dorește acum o clasare cât mai bună în cupă pentru a mai îndulci gustul amar lăsat de ratarea promovării în fotbalul mare din Alba.

Fotbaliștii de pe Valea Frumoasei ar da oricând calificarea din semifinalele cupei pe accederea în elita fotbalului județean, înă acest lucru nu este posibil. Și dacă tot s-a ratat obiectivul prinicpal, acum, Hidro Șugag visează cu ochii deschiși la un trofeu care nu pare imposibil de cucerit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alături de Șugag în semifinale se vor mai regăsi Unirea Alba Iulia, Viitorul Sântimbru și ASC Pianu 2013, iar lupta pentru trofeu pare mai deschisă ca niciodată. După partida cu Euro Șpring din sferturi jucătorii pregătiți de Ioan Budin au început să scandeze ”Să vină cupa la Șugag”, alături de mulți suporteri fericiți pentru această performanță unică bifată în istoria echipei din Liga a 5-a.

”Am făcut un meci mare cu Șpringul. Am văzut determinare, ambiție și mult efort. Regretăm că nu am jucat așa și cu Petreștiul în campionat, pentru că altfel ar fi stat lucrurile. Acum ne gândim numai la cupă și băieții au întreg prijinul meu pentru a junge cât mai sus”, a explicat Ioan Budin, antrenorul și președintele echipei din Șugag.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.