ASC Pianu - Viitorul Santimbru58Viitorul Sântimbru continuă să fie surpriza plăcută a acestui început de campionat. Elevii lui Dan Comșa au maxim de puncte după trei etape, iar forța grupului ne fac să o vedem pe Viitorul Sântimbru o candidată serioasă la șefia seriei. 

Partida dintre ASC Pianu 2013 și Viitorul Sântimbru a fost una extrem de atractivă, în care ambele formații au irosit situații bune de a marca, iar prestația centralului Mihai Domșa a fost contestată de ambele părți, cele două grupări solicitând pe rând câte un penalty.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos declarațiile oferite de Dan Comșa și Bogdan Ștef (Viitorul Sântimbru), Adrian Fușle-Țana (ASC Pianu), dar și rezumatul partidei:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

 1. …marionetelor de la Pian, ati pus ocazie si cand s-a impiedicat increzutu ala cu nr 94 in minge? :)))) ati jucat la ofsaid la sfarsit ca nu mai puteati alerga si putea sa va mai deie Sintimbru inca 2!! intreaba-l d-l Tusle pe ala cu nr 18 al tau cat ar fi fost de mare ofsaidul daca el nu era in teren??? invata-i sa steie in teren si dupa aia comenteaza tu de arbitraje!! si bine ai zis ca daca dadeati 3, 4 sau chiar 5 goluri POATE nu era un meci pierdut, ai uitat sau nu stiai ca Barna a jucat 2 divizii mai sus decat ciumpalacii tai din Sibiu si astia in rosu ne-au dat noua 5 etapa trecuta!! sa-ti stergi declaratia cu greseala de arbitraj ca te rade lumea!! :)))

 2. Deci, din rezumat rezulta un raport al ocaziilor de 10-5 pentru Pian, asta daca dvs socotiti ocazie orice incursiune spre poarta sau sut la poarta. Si acum sa simplificam prin eliminare:
  – fazele la care s-a cerut penalty (hent la E.Halalae si fault la Coltor, raman 9-4), apoi, in ordine cronologica:
  1 – impiedicarea in minge a numarului 94 (8-4)
  2 – reluarea cu capul a numarului 92 nu ajungea nici pana la poarta (7-4)
  3 – sutul numarului 10 peste din unghi – era deja inchis de 2 fundasi, dar puteti sa mai lucrati putin la stangul la antrenamente – (6-4)
  4 – primul sut pe poarta (!) numarul 10, pe centrul portii (hai sa fim seriosi, Barna o avea 37 de ani, dar cu din astea nu-l pacalesti!) (5-4)
  5 – primul sut pe poarta al Sintimbrului, mult mai periculos decat al vostru (ramane 5-4, nu?)
  6 – sut pe langa numarul 5, deviat, hai sa zicem ca nu scadem nimic, ca el da banu! (tot 5-4)
  7 – centrare pe care un fundas ca numarul 3 nu o va baga niciodata in poarta, el doar se arunca artistic iar Barna urmareste calm mingea care iese afara (hopa! 4-4!)
  8 – in sfarsit un sut periculos (numarul 7 cred), dar doar al 2-lea pe poarta (nu scadem ca a fost frumos, 4-4 in continuare)
  9 – al 3-lea sut, frumos, periculos, numarul 8, dar avem portar, nu jucarie! (4-4), apoi din degajare mingea ii sparge ceasul numarului 4 dar nu se da nimic, nu o punem ca ocazie la noi ca ne-ar fi rusine!
  10 – urmeaza 2 cat casa ale noastre, Biro si Dreghiciu (tot 4-4)
  11 – golul de 0-1, multumim numerelor 11, pentru pasa inapoi, numarului 5 pentru neputinta aratata si mai ales numarului 18, pe care-l rugam sa-i explice d-lui Tusle Fana ce-i ala ofsaid si cum nu se joaca la asa ceva daca nu cunosti (tot 4-4)
  12 – si ultima, un ofsaid la care n-ati zis nici “crrrr” (e ofsaidul ocazie? nuuuu…deci 3-4)

  Acestea fiind spuse…Pianu 3 ocazii, cu indulgenta, iar Sintimbru 4…ia mai vedeti cum ii aia cu joc excelent si 3, 4, 5 goluri si cu dominatul de la un capat la coada :))) , ca nu prea iese socoteala! 😀 Ah, scuze, v-au f.t.t arbitrii, am si uitat! Dar parca ziceati ca nu comentam asta…
  Sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.