Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata27Metalurgistul Cugir nu a reușit să treacă peste eșecul suferit în urmă cu o săptămână la Timișoara, scor 0-2, iar sâmbătă, echipa antrenată de Marius Opric a pierdut două puncte mari, pe teren propriu contra formației Millenium Giarmata.

Deși adversarul s-a resemnat încă din startul partidei, iar oficialii de pe banca echipei din Timiș au recunoscut superioritatea gazdelor, Metalurgistul Cugir a suferit un semi-eșec în fața propriului public, scor 2-2 cu Millenium Giarmata.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După prima repriză a meciului, Cugirul avea două goluri avantaj, trecute în dreptul jucătorilor Necșulescu și Piko, plus alte ratări mari (bare – Necșulescu și Goronea) și o posesie covârșitoare, balonul fiind plimbat în majoritatea timpului în terenul vizitatorilor.

Deși avantajul de pe tabelă oferea premisele unui rezultat favorabil, Metalurgistul Cugir a scăzut turația motoarelor în repriza secundă, iar când jucătorii din Alba se credeau cu sacii în căruță, timișenii de la Millenium i-au taxat pe aceștia dovedind că scorul de 2-0… rămâne unul periculos în fotbalul de astăzi.

Marius Opric, antrenorul formației cugirene a plecat supărat de la partidă și a lăsat să se înțeleagă că fotbaliștii săi poartă marea vină pentru rezultat. Acest lucru poate fi observat din declarația video postată mai jos.

”Întrebați-i pe jucători de ce am remizat cu acest adversasr. Sunt foarte supărat că am pierdut cele două puncte, având în vedere că am întâlnit un adversar modest. Le-am spus la pauză să nu ne relaxăm și să jucăm în continuare, dar nu s-a întâmplat așa. Se pare că nu am învățat nimic din meciul de la Târgu Mureș, dar este bine că știm ce avem de rezolvat pentru partidele viitoare” a precizat Marius Opric.

De partea cealaltă, Alin Molcuț, antrenorul secund al Giarmatei s-a declarat surprins de rezultat și și-a felicitat colegii pentru punctul obținut.

”Nu ne așteptam să plecăm cu puncte de la Cugir, mai ales după jocul din prima repriză. Au fost cu mult peste noi, însă în a doua parte am gestionat mai bine jocul pe contraatac și, probabil, pe fondul relaxării adversarilor am reușit să egalăm. Ne place să jucăm în deplasare”, a afirmat Alin Molcuț.

Declaratiile celor doi antrenori le puteți urmări în materialele video postate mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.