unirea - daia53Dalia Sport Daia Română a învins 5-3 pe „Cetate”, pe Unirea Alba Iulia, la capătul unui meci nebun. Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, dar au fost decimați în 20 de minute de Dup și compania. Scorul final a fost 3-5 la Alba Iulia, unde gazdele au acuzat vehement prestația centralului Sergiu Popa.

Partida de la Alba Iulia a fost una cu mult peste nivelul Ligii a IV-a, din păcate pentru formația lui Dăscălescu, portarul Cătălin Suciu a „comis-o” grav în prima repriză, dar acesta s-a revanșat în actul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos rezumatul meciului dintre Unirea Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română, unde puteți urmări toate fazele importante, dar și fazele litigioase.

unirea - daia22Fane Fogoroși: „Am trăit periculos. Îi văd pe jucătorii de la Unirea cu un viitor frumos”

Antrenorul echipei Dalia Sport Daia Română, Fane Fogoroși a considerat meritată victoria de la Alba Iulia, însă acesta cu un ochi a plâns, iar cu altul a râs, deoarece este legat sufletește e echipa din Cetatea Marii Uniri.

Vă prezentăm mai jos declarația oferită de Fane Fogoroși, antrenor Dalia Sport Daia Română:

unirea - daia25Mihai Dăscălescu: „Noi ne-am marcat două goluri. Suntem defavorizați clar”

La capătul disputei de la Alba Iulia, antrenorul Unirii Alba Iulia și-a găsit cu greu cuvintele pentru a descrie jocul cu Daia Română. Acesta a acuzat vehement prestația centralului Sergiu Popa, care a acordat un penalty pentru Daia Română și care a refuzat o lovitură de pedeapsă solicitată de „alb-negrii” în minutul opt.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.