Daia - Daia82Nu mai este un secret pentru nimeni rezultatul de la Daia Română, unde cele două echipe din comună s-au anihilat reciproc, iar ocaziile au fost mai multe la poarta Viitorului, însă portarul Cibu a fost în zi mare.

La finalul meciului, reamintim faptul că Paul Ciucă a fost îmbrâncit de un om de ordine, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. De asemenea în materialul video de mai jos veți putea urmări și protestul făcut de cei de la Viitorul Spicul. Aceștia au făcut încălzirea în parc și la intrearea pe teren au sărutat terenul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos declarațiile celor doi antrenori, rezumatul video, dar și protestele echipei Viitorul Spicul Daia:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Nu se poate asa ceva bai Visa.Ne rade tot judetul domne,sa iti sabotezi proprii alegatori si sa faci asemenea amenintari.Tu chiar nu gandesti deloc,esti in mare pericol daca astia chiar va dau in tribunal.Fa dreptate ca e mare necaz pe capul tau si Stoia scapa si intri tu.Treaba ta,eu ti-o zic ca prieten.

  2. Visa,fa dreptate ca te duci la vale si nu mai iesi,lumea e tot mai pornita si daca mai apare unu si face si putina campanie ala esti,ca are de ce te acuza.Vezi ca ramai singur si pierzi domne dintr-o prostie ca altceva nu e.Asculta-ma ca stiu ce zic,la tribunal ei au dreptate si apoi au de ce te acuza si oricum au si lumea vede si e tot mai multa cu ei,desi sunt multi deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.