Prezentare Surianu Sebes15Finanțatorul echipei Șurianu Sebeș a vorbit într-un interviu acordat pentru Alba-Sport.ro, despre meciul de sâmbătă cu Mureșul Vințu de Jos, însă la finele interviului Armando Mihai Popescu a adus acuze grave pentru două dintre echipele de tradiție a fotbalului din județul Alba.

Pe lângă faptul că a jignit echipa din Vințu de Jos, că ar fi marcat „goluri de cascadorii râsului” în meciurile cu CS Ocna Mureș și CIL Blaj, finanțatorul Armando Mihai Popescu i-a acuzat și pe jucătorii celor două echipe de anumite „transferuri”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat telefonic, președintele echipei CIL Blaj, Augustin Damian s-a arătat deranjat de spusele oficialului de la Șurianu Sebeș.

„Nu îi permit să-mi jgnească sub nici o formă jucătorii mei. Eu nu-i permit să-mi acuze mie jucătorii de ceva. Cred că toată lumea care a fost la meci a văzut că s-a jucat pe teren. Eu nu vreau să am atmosferă ostilă la echipă. Eu chiar vreau să joc pe teren, la fel am făcut și la Pianu, ne-au bătut, le-am strâns mâna. Cu ce drept vorbește el de jucătorii mei?”, Augustin Damian, președintele CIL Blaj.

De partea celaltă, președintele secției de fotbal al clubului CS Soda Ocna Mureș, Sorin Corpodean a refuzat elegant să comenteze în orice fel declarația lui Armando Popescu, în schimb a transmis un banc pentru oficialul echipei din „Arini”.

„Nu comentez astfel de declarații, este părerea unei persoane! Pot să îți spun un banc valabil și pentru persoana respectivă. Un copil stătea pe o bancă în parc și mânca cu poftă dintr-o ciocolată. Un domn mai în vârstă, trecând pe lângă el, se opri și îi spuse: Copile nu mânca așa repede și să ști că nu e bine să mănânci prea multă ciocolată, nu o să-ți facă bine la sănătate. Copilul se uită puțin surprins la domnul respectiv, după care îi răspunse curajos: Dumneavoastră știți până la ce vârstă a trăit bunicul meu? Omul răspunse cu o întrebare: Nu știu, dar mânca la fel ca tine ciocolata? Copilul hotărât răspunse: NU! Dar își vedea de treaba lui”,  a fost replica amuzantă oferită de Sorin Corpodean, președintele CS Soda Ocna Mureș.

Vă prezentăm mai jos declarația oferită de ARMANDO MIHAI POPESCU. SURSA VIDEO: ALBA-SPORT.RO

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

  1. ce demnitate mai ai tu ca om si ca antrenor sa stii ca toate meciurile sunt cumparate cu exceptia unuia,in care trebuie sa bati neaparat?doar ca nu ai nici macar puterea sa faci un egal!

  2. Da dom’le ce tupeu pe Popescu asta sa acuze doua din cele mai traditionale echipe ale judetului…Si cum poate sa conteste victoriile chinu…pardon muncite ale Vintului…Vintul a castigat (si toata lumea fotbalistica poate confirma asta) prin supergoluri marcate in urma unor faze indelung exersate la antrenamente. Nici vorba ca portarii celor doua traditionale sa se fi vandut…pardon transferat…pardon nu vreau sa insinuez nimic…dar ce dracu sa mai zic cand unu-si baga singur mingea-n poarta si alalalt isi calculeaza pasii ca la curling sa nu cumva sa ajunga la minge mai repede decat ii ia atacantului sa plonjeze artistic…nu de alta da erau si-n 10 oameni…era si tarziu…Si mai au un numitor comun aceste 2 meciuri: arbitrul Nagy…un integru prin definitie…Asa ca domnu Popescu va rog tare mult nu acuzati…se demasca ei singuri!!

  3. Jose Armando, Tio che pasa?? Como tu no recunoaste cand dat bani la faina si acei pesos s-au dus pe pacanele….daca tu ai reusit sa păcălești anumiți jucatori ai impresia ca toti sunt ca tine ?sau ca faina?

  4. mai bine sa promoveze Sebesu decat Vintu ca neam saturat de sate sa ne reprezinte la nivel inalt in fotbalu romanesc ca uni nu au nici teren unde sa isi desfasoare meciurile considerate acasa si vin pe Cetate toti tarani sa joace sa strice bijuteria ala de gazon ca ei nu o sa mai paseasca pe un asemenea gazon cat traiesc ei

  5. pt suporter:tu ori ai retard , ori de la tine s-a inventat prostia…. noroc cu echipele din mediul rural prietene ca de nu pamant scria pe fotbalul din alba, ai fost vreodata la Galda sa vezi baza cocheta? la Ighiu acelasi lucru se va intampla….dar tu vorbesti de epava aia de Cetate? iar un oras ca Sebes are o baza vai steaua ei……..halal tara, halal oameni

  6. cucu se vede ca esti taran te ai simtit cand am spus ca toti tarani joaca pe cetate e greu la tara si fain la oras nici Galda nici Ighiu nu pot sa ajunga la performantele uniri si DNA va intra si la primariile lor stai linistit si sa vedem noi dupa unde e galga care sa vandut la ultimul meci din tur daca nu sti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.