Soda Ocna Mure Lampioane28Sorin Corpodean, fost arbitru FIFA și președinte al Asociației Județene de Fotbal Alba a fost principalul organizator al evenimentului de sâmbătă trecută, dedicat fostei sale echipe… Soda Ocna Mureș. Acesta a sunat adunarea și au răspuns prezent o serie de foste glorii le clubului salin, iar evenimentul are și un rol primordial – acela de a reînvia spiritul trupei alb-albastre, Soda Ocna Mureș.

Sorin Corpodean a început fotbalul pe terenul echipei Soda Ocna Mureș și ghidându-se după principiul ”prima dragoste nu se uită niciodată” – fostul arbitru FIFA, recunoscut pentru spiritul și implicare sa în evenimente organizatorice, a demarat întâlnirea de iarnă ale foștilor jucători ce au îmbrăcat tricoul Sodei Ocna Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă bucur că suntem prezenți în număr mare la acțiunile Sodei Ocna Mureș. Prin tot ceea ce facem sperăm ca numele de SODA, dispărut de pe harta fotbalului să reînvie, iar prin tot ceea ce facem noi, așteptăm o atmosferă propice fotbalului din orașul Ocna Mureș”, a declarat Sorin Corpodean.

Între materialul video realizat cu Sorin Corpodean îl puteți urmări în postarea de mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.