Fotbal prin suflet familie prin fotbal60Ziua de sâmbătă a fost dedicată în întregime copiilor de la Centrul Social Dumbrava, dar de care s-au bucurat toți „piticii” din fotbalul juvenil județean. Stadionul ”Cetate” a găzduit peste 300 de mici fotbaliști, băieți și fete, legitimați sau nu, în cadrul celei de a 2-a etape a proiectului umanitar ”Fotbal pentru suflet, familie prin fotbal”. Sorin Corpodean, principalul organizator al acestui eveniment s-a declarat extrem de mulțumit de ceea ce a ieșit la Alba Iulia și a ținut să precizeze că… ”Povestea merge mai departe”.

Ancorat mai tot timpul în activitățile demarate pe Stadionul ”Cetate”, Sorin Corpodean a redevenit copil pentru o zi și a fost alături de micuții fotbaliști, dar și de prietenii săi cei mai dragi – beneficiarii Centrului Social Dumbrava.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fostul președinte al AJF Alba a fost integralist la meciul VIP dintre ”Corpo&Friends” și Dinamo București OLD Boys, iar după acest duel a declarat că este mulțumit de ziua dedicată copiilor de la Dumbrava pe ”Cetate”.

„Am avut parte de vreme bună și oameni deosebiți. Programul s-a derulat după sufletul nostru și cred că am făcut o mare bucurie tuturor copiilor, dar și nouă. Toți cei care au fost prezenți (n.a. – fotbaliștii prezenți la meciul demonstrativ) merită tot respectul”, a precizat Sorin Corpodean.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.