Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia114Dalia Sport s-a impus în fața formației Viitorul Spicul în al doilea episod al ”derby-ului de Daia”, scor 2-1, iar Ștefan Fogoroși, antrenorul Daliei a avut numai cuvinte de laudă atât la adresa elevilor săi, cât și la echipa condusă de fostul său jucător, actualmente antrenor la Viitorul Spicul Daia Română, Paul Ciucă. Fane Fgoroși a subliniat faptul că în Duminica Floriilor fotbalul a fost principalul câștigător în duelul din ”Lunca Gâștelor”.

”Daia are de câștigat de pe urma acestor echipe”, a precizat Ștefan Fogoroși, care a preciat spectacolul de pe teren și fair-play-ul din partea ambelor echipe. Acesta l-a felicitat pe fostul său elev, Paul Ciucă pentru rezultatele de la Spicul Daia, precum și pentru cele reușite la Industria Galda de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost spectacol pe teren și ambele echipe au demonstrat că pot să joace fotbal. Suntem la mijlocul clasamentului și localitatea Daia ar trebui să se mândrească atât cu Dalia cât și cu Spicul. Paul Ciucă a fost unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-am antrenat, de o seriozitate ieșită din comun, iar acest lucru se vede și în cariera sa de antrenor”, a precizat Ștefan Fogoroși la finalul derby-ului de Daia.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.