Hidromecanica Sugag-Energia Sasciori Cupa Romaniei53Hidromecanica Șugag a dat de pământ în turul al 3-lea al Cupei României – faza pe județul Alba cu Energia Săsciori, formație din Liga a 4-a, care a cedat pe terenul liderului Seriei a 3-a din Liga a 5-a cu 0-6. Derby-ul de pe Valea Frumoasei a fost tranșat facil de șugăjeni, care au ajuns la cea de a 9-a victorie din actualul sezon al fotbalului din Alba.

Cei doi reprezentanți ai Șugagului intervievați imediat după partidă, atacantul Ion Trăscăian și Ioan Budin au precizat că nu se așteptau la un asemenea scor împotriva Săsciorului, însă sunt fericiți că au făcut pasul în următoarea fază a cupei și așteaptă un adversar pe măsură la Șugag.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: FOTO: Hidromecanica Șugag a reușit ”set alb”, 6-0 cu Energia Săsciori în Cupa României! Vezi și celelalte rezultate

De partea cealaltă, Florin Faur, delegatul echipei perdante a precizat că sunt câteva probleme interne la echipa pe care o reprezintă, iar elanul debutului de campionat s-a stins, Energia traversând o perioadă dificilă din punct de vedere al punctelor obișnuite, precum și al rezultatelor.

Vedeți mai jos cele 3 declarații video ale lui Ioan Budin, Ion Trăscăian și Florin Faur, iar în curând pe Absport.ro veți avea parte de rezumatul meciului de la Șugag.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

 1. Atmosferă incendiară,
  Pe teren, nu și afară,
  Meci frumos, cu goluri multe,
  Pase, șuturi, lovituri,
  Jucătorii abia așteptară,
  Să dea mingea-ntre buturi,
  Numai 6 îs norocoase,
  Alea sunt a lui Budin,
  Ceilalți din poartă le scoase,
  Vai ce viață, off ce chin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.