Ighiu - Hunedoara50Cel mai răsunător transfer al Performanței Ighiu în perioada de iarnă, Szabi Szekely, atacantul aiudean venit de la UTA Arad, a reușit primele goluri în tricoul echipei conduse de Adorian Himcinschi. Acesta a punctat o dublă în victoria cu 4-0 reușită în fața Hunedoarei, declarând că se simte foarte bine în tricoul Performanței, ”o echipă foarte bună”.

Szabi Szekely a arătat o poftă de joc nemaipomenită la meciul cu FC Hunedoara, colaborând excelent în atacul Performanței Ighiu cu Romică David, golgeterul ighienilor. Atacantul din Aiud a marcat în minutele 33 și 35, făcând un joc bun la întoarcerea pe ”Cetate”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă bucur că am reușit să marchez două goluri. Chiar îmi doream foarte mult acest lucru pentru că am ratat multe ocazii la Pandurii Târgu Jiu II. A fost greu meciul cu Hunedoara, dar noi m evoluat mai bine. Vom merge la Sebiș să câștigăm!”, a declarat Szabolcs Szekely.

Szabi Szekely a reușit să înscrie în poarta Sebișului în urmă cu două sezoane când evolua cu UTA Arad în Liga a 3-a, derby-ul pentru locul 3 urmând să aibă loc în weekend, în județul Arad.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.