performanta-ighiu-gloria-lunca-teuz-cermei41Vasile Ursu s-a aflat pentru prima dată pe banca Performanței Ighiu după demisia lui Adorian Himcinschi, iar debutul fostului antrenor al juniorilor uniriști nu a fost tocmai ”roz” izbutind doar un egal în fața nnou-promovatei Gloria Lunca Teuz Cermei. Tehnicianul ighienilor s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și de dorința acestora de a demonstra că sunt o forță a seriei, însă acesta s-a plâns de maniera de arbitraj.

Vasile Ursu a debutat pe banca Performanței IGhiu, în egalul 2-2 cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Acesta a făcut câteva mdificări în echipa standard a Ighiului, i-a titularizat pe Vlădia, Toma, Circov și Romică David, însă nu a găsit rețeta de succes în fața arădenilor. Mai mult, antrenorul Performanței a precizat că obiectul clubului nu mai este promovarea în Liga a 2-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mie personal mi-a plăcut cum au jucat băieții. Au demonstrat că au dorință, dar arbitrajul ne-a stricat planurile. Am folosit o altă formulă, cu multi jucători care nu au evoluat și jocul m-a mulțumit. Noi nu tragem să promovăm, nu avem buget de Liga a 2-a. Nu eu am făcut campania de transferuri. Nu cred că meciul cu Unirea este un derby, dar va fi un joc dificil”, a declarat Vasile Ursu.

În etapa urmptoare, Performanța Ighiu va susține ”derby de Alba” contra Unirii Alba Iulia, vineri, la Zlatna, meciul putând să se dispute în nocturnă în cazul în care cele două formații ajung la o înțelegere.

Întreaga declarație a lui Vasile Ursu o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.