Ciugud - Șpring76Inter Ciugud continuă să surprindă plăcut în acest campionat. Formația pregătită de Adrian Bicheși are în lot mai mulți jucători care au trecut de prima tinerețe, dar care prin ambiție și determinare demonstrează că pot juca de la egal, la egal cu orice echipă de la acest nivel. 

La ultima etapă din campionat, Inter Ciugud a mai făcut o achiziție, în stilul caracteristic. Ioan Ovidiu Sabău a debutat pentru echipa lui Bicheși, a jucat 70 de minute și a făcut-o foarte bine, arătând că vârsta in buletin reprezintă doar o cifră.  Omul care l-a transferat pe Ioan Ovidiu Sabău, Simion Bran, a punctat că „Moțul” a venit la Ciugud în urma unui pariu pierdut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm declarația oferită de Simion Bran, Adrian Bicheși și Florin Berța:

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. foarte bine Nelutu Sabau. Aceasta initiativa,fie ea si o gluma sau pariu,e foarte buna.Sunt atatea staruri sau fosti jucatori de liga intai sau nationala care sunt liberi de contracte si in loc sa faca figuratie la tv sau aiurea,mai bine prin prezenta si exemplul lor ar incuraja sportul la sate si in ligile inferioare care au un potential enorm daca e sa ne referim la tinerele talente. Exemplul lui Sabau e demn de urmat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.