Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir28Metalurgistul Cugir a obținut o victorie frumoasă contra viceliderului Seriei a 2-a din Liga a 2-a, CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0, după un gol marcat de George Goronea în minutul 25 al partidei din Zăvoi. Cu foștii uniriști la timonă, Alexandru Pelici pe bancă și Răzvan Dâlbea pe teren, Râmnicu Vâlcea a pierdut duelul cu Metalurgistul, formație pe care ar pute-o întâlni în sezonul viitor pe scena a 2-a a fotbalului românesc.

Cele două echipe se întâlnesc în dueluri amicale în toate perioadele de pregătire, Metalurgistul reușind de mai multe ori să se ridice la nivelul reprezentantei Ligii a 2-a. La fel a fost și duelul de miercuri, când Cugirul s-a impus cu 1-0 după un gol marcat de ”vitezistul” George Goronea, la capătul unei acțiuni închegate a echipei clasate pe locul secund în Seria a 4-a din Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai jos puteți urmări un rezumat al partidei din Zăvoi, precum și declarațiile lui Călin Moldovan și ale fostului antrenor al Unirii Alba Iulia – Alex Pelici, actualul tehnician al echipei din Oltenia.

sursa video: youtube.com (Paul Mocanu T V)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.