Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru85Viitorul Sântimbru este formația momentului în fotbalul județean, fiind lider autoritar în Liga a 4-a, cu 30 de puncte adunate din 10 victorii și o singură înfrângere. De asemenea, trupa lui Dan Comșa are cele mai multe goluri marcate – 33, dar și cea mai bună defensivă – 5 goluri primite. Imediat după victoria cu 6-0 împotriva Cupriromului Abrud, atât jucătorii cât și staff-ul tehnic au declanșat fiesta în vestiar, cântând cu mândrie… ”Cine e primul loc”.

Când președintele Adrian Hulea declara în vară că odată cu venirea lui Dan Comșa pe banca Sântimbrului… ”Viitorul” sună a promovare, mulți au crezut că este o simplă dorință a tânărului conducător. Încet, încet, etapă cu etapă, Viitorul Sântimbru a adunat puncte și acum, după 11 runde este lider incontestabil al Ligii a 4-a, suferind o singură înfrângere 0-2 împotriva Unirii Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Sântimbru mai are cu ce să se laude. Deține cel mai bun atac – 33 de goluri marcate, precum și cea mai bună defensivă (aici îl includem și pe experimentatul Ovidiu Barna – îngerul păzitor dintre buturile sântimbrene), primind doar 5 goluri după 11 etape.

De asemenea, de la Sântimbru vine și golgheterul la zi al eșalonului superior din fotbalul județean, Claudiu Coltor, atacant care a bifat 12 goluri în 11 meciuri, având un procentaj demn de invidiat.

Imediat după victoria 6-0 contra lanternei roșii Cuprirom Abrud, fotbaliștii liderului au declanșat siesta în vestiar, ”șef de galerie” fiind Claudiu Coltor. Nu au lipsit de la la cântecul ”de luptă” nici președintele Adrian Hulea, precum și antrenorul Dan Comșa. Video-ul cu bucuria Viitorului îl puteți urmări mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.