Viitorul Santimbru-Unirea Alba Iulia55La fel cum s-a întâmplat la partida cu Mureșul Vințu de Jos, când l-a pierdut pe mijlocașul Alex Stan din cauza cumului de cartonașe, Viitorul Sântimbru a suferit o pierdere și mai mare, iar Mihai Chirilă va lipsi de la derby-ul cu Euro Șpring după ce a încasat duminică al 4-lea galben din actualul campionat. Chirilă era ”șeful” mijlocului liderului, iar absența sa ar putea lăsa urme în jocul Sântimbrului.

Viitorul Sântimbru a câștigat duminică la Viitorul Spicul Daia Română cu 2-1, însă a suferit o pierderea grea pentru jocul din acest weekend, când la Galtiu va ajunge Euro Șpring, formația de pe locul secund, aflată la numai două puncte în spatele liderului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Chirilă a încasat al 4-lea galben din atuala stagiune și astfel va sta pe tușă la derby-ul cu Șpring, absența sa însemnând o pierdere grea în angrenajul pregătit de Dan Comșa, Chirilă fiind unul dintre cei mai buni mijlocași din campionat, și un lider în teren pentru Sântimbru.

Viitorul Sântimbru a suferit în compartimentul median încă de la startul returului, după ce Alex Dreghiciu a suferit o accidentare în ultimul amical al ierni icu Gaz Metan Valea Lungă, iar Alex Stan a ales să plece la muncă în afara granițelor țării, lăsând un gol în linia de mijloca a liderului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Da, suntem bulversati de numa numa, absenta lui Chirila va lasa urme…ba nu, brazde adanci…ce mai, ne gandim nici sa nu ne prezentam la meci duminica, sa facem loc la aia bogatii care joaca un meci pe teren si 3 in culise…sa nu faca ajefeu de ras :)))))
    Hai, mereti si bate-ti-va coasa ca nu mor caii cand vreau cainii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.