După un start bun în campionat, Viitorul Sântimbru trebuie să se reorganizeze. Banca tehnică a fost lăsată liberă după ce Alexandru Kalanyos a plecat în Anglia, unde va antrena o grupa de copii și va lucra în paralel. Antrenorul albaiulian i-a anunțat pe oficialii echipei din timp, iar imediat după meciul cu Olimpia Aiud, câștigat cu 2-1, a zburat către Marea Britanie.

15 etape a stat Alexandru Kalanyos pe banca echipei Viitorul Sântimbru, acesta plecând în Anglia, unde vrea să încerce experiența fotbalului englez. Decizia acestuai i-a luat prin surprindere pe șefii clubului din Sântimbru, care caută o soluție pentru banca tehnică, în această săptămână antrenamentele urmând să fie asigurate de veteranul Ovidiu Barna și președintele Adrian Hulea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din păcate Sandu Kalanyos nu mai este antrenorul echipei Viitorul Sântimbru. Acesta a stat pe bancă pentru ultima dată la meciul cu Olimpia Aiud, după care a plecat în Anglia pentru câteva luni din motive personale. Trebuie să găsim rapid soluții pentru banca tehnică, de care se va ocupa în această săptmână, pentru meciul cu CS Ocna Mureș din weekend, Ovidiu Barna. Îl voi ajuta și eu cu ce pot, dar repet, căutam soluții pentru postul de antrenor”, a declarat Adrian Hulea, președintele echipei Viitorul Sântimbru.

Cu toate astea, despărțirea dintre Alexandru Kalanyos și Viitorul Sântimbru s-a făcut în condiții amiabile, și chiar s-a ajuns la o înțelegere, în cazul în care antrenorul va reveni în România să își primească postul înapoi.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.