Viitorul Sântimbru are una dintre cele mai experimentate echipe din fotbalul județean, iar aducerea lui Tănase, care s-a dovedit a fi o mișcare de bun augur, precum și revenirea lui George Negură în linia mediană îi obligă pe oficialii echipei să se reoreienteze pentru un atacant. Alexandru Kalanyos aș dori ca lângă Chișu să evolueze și Alexandru Popa, fostul atacant al Unirii Alba Iulia, legitimat în turul campionatului la Sportul Petrești. 

Alex Popa ar aduce un plus în atacul echipei Viitorul Sântimbru, antrenorul Alexandru Kalanyos precizând că are nevoie de un ”pivot”, care să pună în valore tehnica lui Flaviu Chișu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mi-l doresc pe Alex Popa! Ar fi de folos la Sântimbru! Este un jucător pe care îl cunosc de mic și aș vrea să lucrăm din nou împreună!”, a precizat Alexandru Kalanyos.

Atacantul albaiulian a participat deja la antrenamentele echipei Viitorul Sântimbru, iar în următoarea perioadă se va lua o decizie în cazul acestuia.

Antrenorul echipei din Sântimbru a vorbit și despre George Negură, unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din Liga a 4-a, care a revenit pe teren după o accidentare pe care a suferit-o în prima etapă a turului, cu Șurianu Sebeș.

„George Negură nu este pregătit fizic, dar el este un jucător de calitate! El și cu Tănase la mijloc ar face diferența!”, a adăugat Alexandru Kalanyos.

Chiar dacă va avea parte de un meci dificil în optimile de finală ale Cupei României, contra revelației Sportul Petrești, Sântimbru își dorește cu orice preț victoria.

„Ne pregătim intens pentru meciul din Cupa României, cu Sportul Petrești! Băieții au câștigat în sezonul precendet trofeul și dorim să-l apărăm!”, a mai afirmat antrenorul echipei, Alexandru Kalanyos.

Viitorul Sântimbru va susține următorul meci amical, duminică, de la ora 15.00, pe terenul echipei FC Micești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.