Una dintre cele mai bune formații din campionatul Juniorilor A1, care a ratat la mustață accederea în play-off, Viitorul Sântimbru domină întrecerea secundară destinată juniorilor născuți în anul 1998 și mai mici. Echipa antrenată de fotbalistul Ovidiu Crișan are un parcurs excelent, cu 6 victorii consecutive în play-out, dar și 63 de goluri marcate și doar unul primit, fiind una dintre cele mai prolifice formații din fotbalul județean.

Viitorul Sântimbru se bucură de o generație de juniori foarte bună, cu nume precum Andrei Roșu, Andrei Crăciun, Denis Hulea și alții, care deja au făcut pasul cu brio la prima echipă condusă de președintele Adrian Hulea. Acest lucru se vede și în campionatul Juniorilor A1, în play-out, unde Viitorul face legea, câștigând meciuri pe bandă rulantă, la scoruri pe care le întâlnim în handbalul juvenil, marcând 63 de goluri în 6 etape și primind doar două.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultima ispravă a juniorilor sântimbreni a fost un 12-0, pe teren propriu, cu FC Transalpina Șugag, un joc în care elevii lui Ovidiu Crișan au fructificat ocazii pe banda rulantă și au și ratat câteva oportunități.

„Faptul că avem acest parcurs bun se datorează calității fotbalișitlor pe care îi am sub comandă! Ne antrenăm, muncim și sunt sigur că o să culegem și roade. Spre deosebire de alte echipe, Viitorul Sîntimbru pune preț pe juniorii A1, fapt pentr ucare echipa mare a avut, are și va avea de câștigat”, a declarat Ovidiu Crișan, antrenorul echipei de Juniori A1.

Așa cum este normal după un asemenea parcurs, Viitorul Sântimbru este lider solitar în competiția secundă a Juniorilor A1, marea favorită pentru a câștiga această întrecere!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.