IMG_9914După ce a reușit să îl înregimenteze pe Robert Morar, Viitorul Sântimbru dorește să mai transfere, iar oficialii echipei din Alba s-au orientat către doi fotbaliști de la Mureșul Luduș, fosta adversară a Mureșului Vințu de Jos de la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Denis Sașa și Flaviu Chișu sunt jucătorii vizați de Sântimbru din tabăra campioanei județului Mureș, iar potrivit oficialilor echipei Viitorul, cele două părți au ajuns la un acord verbal, iar jucătorii vor ajunge sub comanda lui Dan Comșa după o scurtă vacanță.

Doi dintre cei mai buni jucători ai Mureșului Luduș pot ajunge în fotbalul din Alba. Foștii adversari ai Mureșului Vințu de Jos la barajul de promovare în Liga a 3-a, Denis Sașa și Flaviu Chișu sunt doriți de Viitorul Sântimbru, formație care pare să fi ajuns la un acord verbal cu aceștia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Denis Sașa este născut în anul 1994, acesta ocupând postul de fundaș dreapta. Chiar dacă nu a avut o muncă ușoară nici la partida tur, nici la retur, Sașa a fost printre fotbaliștii remarcați din tabăra Mureșului Luduș.

Flaviu Chișu, născut în 1991, evoluează ca atacant, acesta fiind golgheterul Mureșului Luduș în sezonul precedent, având aproape 50 de goluri marcate sub comanda lui Ioan Orosfoian. Acesta a demonstrat la duelul cu Mureșul Vințu de Jos că este un fotbalist bun, s-a luptat în multe rânduri cu Preda și Iclănzan și a reușit câteva faze spectaculoase.

Potrivit oficialilor echipei din județul Alba, cei doi jucători din Mureș și-au dat acordul verbal de a îmbrăca tricoul echipei Viitorul Sântimbru din sezonul următor, aceștia intrând într-o scurtă vacanță după dublul duel din barajul cu Mureșul Vințu de Jos, însă sunt așteptați în perioada următoare la antrenamentele echipei pregătite de Dan Comșa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.