Euro Spring-CS Ocna Mures19Duminică, de la ora 17.00, Viitorul Sântimbru primește replica echipei Euro Șpring, fiind implicate în acest duel primele două clasate din Liga a 4-a. Veniți după 6 victorii consecutive, fotbaliștii pregătiți de Florin Berța își doresc să urce pe prima poziție, aflându-se la două lungimi în spatele Sântimbrului. De cealaltă parte, fotbaliștii lui Dan Comșa vor să câștige al 5-lea meci din actualul retur și să își continue parcursul de pe prima treaptă a podiumului fotbalului județean. Întâlnirea se anunță una captivantă, iar duelul unul extrem de echilibrat, cu două echipe care preferă apărarea bună și jocul pe contraatac. 

Viitorul Sântimbru a bifat 4 victorii și două înfrângeri în actualul retur, iar rezultatele au ajutat Șpringul să urce pe poziția secundă, iar meciul dintre cele două formații să devină un derby pentru supremație.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sântimbru nu se va putea baza pe serviciile mijlocașului Chirilă la acest duel, însă Dan Comșa a precizat că are fotbaliști polivalenți, care pot oricând să intre și să ofere randamentul scontat pentru trupa de pe primul loc. De asemenea, Dan Comșa a precizat că nu există presiune pe umerii echipei sale, chiar dacă alții vor să o pună.

„Vrem să facem un joc bun și să câștigăm. Chiar dacă domnul Berța aruncă presiunea pe umerii noștri, noi nu avem presiune și nu mai luăm în seamă toate discuțiile care vor să ne destabilizeze. Am deja echipa făcută și cred ne vom descurca. Am început să ne obișnuim cu aceste derby-uri, nu mai reprezintă o problemă pentru noi. Am soluții să îl înlocuiesc pe Chirilă, am jucători polivalenți și oricare intră poate să înlocuiască pe oricare”, a declarat Dan Comșa, antrenorul Viitorului Sântimbru.

De cealaltă parte, Florin Berța a precizat că este mulțumit de actualul parcurs al echipei sale, și a subliniat faptul că echipa a trecut peste un moment psihologic, bifând al 6-lea succes din retur făcând comparație cu turul de campionat, când Șpringul s-a împotmolit la Ocna Mureș și a fost învinsă la câteva zile distanță de Sântimbru. Acum, antrenorul Șpringului crede că poate pune al 7-lea rezultat favorabil la adăpost, iar echipa sa va face un meci mare la Galtiu.

„E un meci ca oricare altul. Ne așteptăm la un meci greu, dar presiunea e la echipa adversă. Noi nu am anunțat că vrem să promovăm, nu am anunțat nimic, deci nu avem presiune. Nu avem nimic de pierdut, ne dorim să luăm punct sau puncte. Vrem să continuăm seria bună de 6 meciuri să îl rezolvăm și pe cel de-al 7-lea. Avem moralul bun și nu avem stres. Sper să avem parte de un arbitraj corect, care să se ridice la nivelul derby-ului”, a precizat Florin Berța, antrenorul formației Euro Șpring.

Meciul va fi condus la centru de Vasile Costin ajutat la cele două margini de Adrian Mărginean și Alexandru Văidean, iar Florin Hanca a fost delegat observator al partidei.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.