Viitorul Spicul Daia Romana-Euro Spring Cupa Romaniei85După ce a părăsit pentru o zi fotoliul de lider în Liga a 4-a în urma victoriei Șpringului, Viitorul Sântimbru a revenit pe prima poziție în fotbalul județean, trecând de Spicul Daia Română cu 2-1 (2-0) la pauză. Golurile formației pregătite de Dan Comșa au fost marcate de Drăghiciu (22), respectiv Sularea (31), pe când reușita Spicului a fost punctată de A. Hăprian (57). Etapa viitoare este programat derby-ul pentru primul loc dintre Sântimbru și Sping, trupe despărțite de două puncte în clasament.

Viitorul Spicul Daia Română n ua reușit să ofere o contră puternică Sântimbrului, iar echipa lui Paul Ciucă a trebuit să se vadă învinsă cu formația care a preluat din nou primul loc în clasament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Drăghiciu a deschis scorul pentru echipa lui Dan Comșa în min. 22, iar Sularea a profitat de o greșeală în lanț făcută de ”spicari” și a majorat avantajul în minutul 31, stablind și scorul pauzei.

După pauză jocul liderului s-a înmuiat, iar A. Hăprian a redus din diferență în min. 57, iar pe umerii fotbaliștilor din Sântimbru se așternea o fărâmă de presiune.

Fotbaliștii pregptiți de Paul Ciucă au mai trecut de câteva ori pe lângă gol, însă apărarea Sântimbrului și Barna s-au descurcat și au reușit să închidă poarta, iar Viitorul Sântimbru s-a impus cu 2-1 și a revenit pe prima poziție în clasament.

Duminică, la Galtiu se vor ciocni primele două echipe din clasamentul Ligii a 4-a, Viitorul Sântimbru (49 de puncte) și Euro Șpring (47), un derby pentru fotoliul de lider.

Viitorul Spicul Daia: Adrian Cibu – Radu Cibu, Soporan, Achim Cibu, M. Bișboacă, P. Ciucă, 7. George Scheau, Mihai Scheau, A. Hada, A. Hăprian, V. Bișboacă. Rezerve: Florin Schiau, I. Hăprian, Sorin Cibu, Simion Scheau. Antrenor Paul Ciucă.

Viitorul Sântimbru: Barna – Jula, O. Crișan, E. Hălălae, C. Ivașcu, Drăghiciu, Chirilă, Goguța, Ștef, Sularea, Pisoiu. Rezerve: Iacșa, Dumbra, Borza, Trif, Aloman. Antrenor Dan Comșa. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.