Santimbru - Blaj37După înfrângerea 1-4 suferită la Dalia Sport Daia Română, Viitorul Sântimbru a cedat din nou prima poziție în Liga a 4-a, însă de această dată Mureșul Vințu de Jos pare să se fi instalat decisiv în fotoliul de lider, având și un meci mai puțin. Acum, Sântimbru lupta contra Unirii Alba Iulia în semifinalele Cupei României, duel care va avea loc astăzi, de la ora 17.30 pe ”Cetate”. După eșecul de la Daia Română, Adrian Hulea a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, gândurile sale având rolul de a uni echipa și de a le ridica frunțile fotbaliștilor care au condus apropae întreg campionatul.

Viitorul Sântimbru pare să se fi resemnat cu ratarea participării la baraj, însă echipa condusă de Dan Comșa se mai află în cărție pentru un obiectiv – Cupa României. Duel dificil în semifinale pentru Hălălae și compania, care dores că se întoarcă la Ocna Mureș, însă de această dată din postura de finaliști ai cupei. După eșecul care a condus la predarea ștafetei în Liga a 4-a, Adrian Hulea, președintele echipe a postat un mesaj de încurajare pentru echipa sa pe un site de socializare, îndemnându-și fotbaliștii să își ridice frunțile din pământ și să lupte pentru ceea ce le-a rămas în actualul sezon. Iată mesajul:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Băieți, capul sus! Am pierdut un meci și un loc în clasament, n-am pierdut lumea asta! Campionatul nu mai conteaza acum, orice s-ar întampla în ultimele 2 etape, noi rămânem pe podium. V-am mai spus, am egalat cea mai bună performanță din istoria Sântimbrului și vreau sa fiți mândri de asta! Dar, în același timp, să vă adunați gândurile, să lăsați de o parte tot ceea ce ne poate dezbina și să strângem rândurile pentru meciul de miercuri! Trebuie să fim uniți și la bine și la greu! Trebuie să fim ECHIPA din tur, ECHIPA din cantonament, ECHIPA care a condus mai bine de jumătate din campionat, ECHIPA care i-a facut pe toți să tremure! Trebuie să fim noi inșine, gașca aia pe care o știți, de prieteni, de nebuni, de ce vreți voi… uniți pentru un ultim efort: semifinala Cupei! Dacă vom reusi, nu va fi ultimul, va mai trebui să jucăm și finala… și asta vreau să vă doriți cu toții!
Vă aștept miercuri în vestiarul oaspeților pe “Cetate”. Dar vă rog să veniti doar cei hotărâți să câștigăm!!!… Eu personal sunt sigur că veți fi toți!”
, acesta este meajul motivațional și încurajator al președintelui Adrian Hulea pentru fotbaliștii săi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.