Viitorul Santimbru-FC Micesti12Astăzi de la ora 17:30 pe stadionul din Galtiu va avea loc partida din Turul 1 al Cupei României. Viitorul Sântimbru va întâlni una dintre formațiile experimentate în această competiție, Sănătatea Cluj.

Cu Dan Comșa pe bancă pentru următoarele două jocuri, Viitorul Sântimbru vizează o calificare în actul următor al competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Va fi un meci foarte greu. Avem foarte mulți jucători indisponibili, dar ne dorim victoria. Eu voi fi foarte atent la legitimațiile lor, pentru că am informații că nu au toate actele în regulă”,  a declarat Adrian Hulea, preșeintele echipei Viitorul Sântimbru.

Pentru acest meci tehnicianul gazdelor nu va putea conta pe serviciile lui Pisoiu, Cr. Ivașcu, în vreme ce conducătorii clubului au făcut eforturi serioase pentru a-i legitima pe fotbaliștii aduși în această vară.

Florin Dan are șanse mici să evolueze la Galtiu

Fostul jucător al echipelor Unirea Alba Iulia, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, FCM Târgu Mureș, UTA Arad, Florin Dan, are șanse reduse să participe la jocul de pe „Cetate” conform antrenorului de la Sănătatea Cluj.

Absența lui Florin Dan ar putea fi benefică pentru fotbaliștii lui Dan Comșa, aceștia putând forța o victorie în disputa de astăzi.

Dan Comș: „Sunt un fel de Inter Ciugud”

Revenit pe banca tehnică, Dan Comșa a explicat rațiunea revenirii la Viitorul Sântimbru. „Nu e o continuare a proiectului. Am cedat la insistențele prietenilor mei (familia Hulea). Pot spune că din punctul meu de vedere la Sântimbru e casa mea in punct de vedere fotbalistic. Aș fi vrut să mai continu, dar asta e. Deocamdată trebuie să stau deoparte”, a declarat Dan Comșa, antrenorul echipei Viitorul Sântimbru.

Cât despre adversarul de sâmbătă, Dan Comșa a comparat Sănătatea Cluj cu Inter Ciugud. ”Nu știu prea multe despre adversar. M-am informat un pic și pot spune că sunt un fel de Inter Ciugud. E o specialistă a cupei, dar sperăm să ne mobilizăm și să producem surpriza”,  a mai punctat Dan Comșa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bai tarane,chestiile alea cu posibilele falsuri,le ti pt tine. Sa te uiti atent,ca fotbalisti ca ei sigur n am mai vazut,decât la tv. De aplaudat revenirea maestrului mecanic pt a sprijini banca sa no ia vantu.

  2. Mno acuma domnisorule noi nu ne putem ridica la valoarea altora ca vintu anchetat de Dna Sebesul rupt în doua care adună toți jucătorii ca să nu mai aibă adversarii cu cine juca sau unirea cu păcăleala săsească…noi baraj am ajuns până aicea pe puterile noastre…si acuma mă bufneste Radu cum tremurătoare de frica sa nu luam campionatul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.