Viitorul Santimbru-Euro Spring23După accidentarea lui Dreghiciu și plecarea lui Alex Stan la muncă în străinătate, Viitorul Sântimbru a rămas cu mari găuri în sistemul central. Dan Comșa a avut mari probleme și în sistemul ofensiv, unde a trebuit să improvizeze după mai multe suspendări. În acest sens, oficialii echipei de pe primul loc din Liga a 4-a au reușit două mutări la mijlocul returului, fiind aduși la echipă Răzvan Bulgaru și Ioan Gruian, care ultima dată au evoluat la Gloria Geoagiu în Liga a 4-a din Hunedoara, însă în trecut au fost oameni de bază la FC Cugir.

Cu 8 etape înainte de finalul campionatului, aflată la 3 lungimi în fața urmăritoarelor Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, Viitorul Sântimbru a perfectat astăzi două tranferuri importante, menite să asigure un echilibru, atât în compartimentul median cât și în ofenisvă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, sub comanda lui Dan Comșa au ajuns fotbaliștii Răzvan Bulgaru și Ioan Gruian de la Gloria Geoagiu (Liga a 4-a Hunedoara), care în trecut au evoluat pentru echipa FC Cugir.

Cel mai probabil noile achiziții ale liderului din Sântibmru vor fi tetate în meciul de sâmbătă, când Viitorul se va deplasa la Olimpia Aiud în cea de a 23-a etapă a sezonului 2015-2016 a Ligii a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.