Viitorul Santimbru-Industria Galda de Jos56Viitorul Sântimbru a încheiat stagiul de pregătire centralizată cu un amical. Gruparea pregătită de Dan Comșa a remizat 4-4, cu Șoimul Băița, la capătul unui meci spectaculos. 

La pauză Viitorul Sântimbru a condus cu 1-0, grație golului marcat de Drăghiciu, iar după pauză ambele formații s-au întrecut în goluri, dar și în ratări spectaculoase. Pentru Sântimbru au mai marcat Surd, Biro și Jula.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un joc foarte bun, sunt mulțumit de rezultat și de pregătire, e firesc rezultatul după cantonament, a fost o perioadă în care băieții au avut antrenmaente grele”, a declarat președintele echipei Viitorul Sântimbru Adrian Hulea.

Viitorul Sântimbru: Barna – Breaz, Ov. Crișan, E. Hălălae, Cr. Ivașcu – Stan, Chirilă, C. Hălălae, Căt. Drăghiciu – Dreghiciu și Ștef.

Au mai jucat: Pascu – Jula, Surd, Borza, Dumbra.

Au absentat: Șandru și Pisoiu.

Surd păstrat în lot de Dan Comșa

Partida de duminică a reprezentat și parafarea înțelegerii între clubul sântimbrean și fundașul central Vasile Surd. Trecut pe la Jiul Petroșani, Surd va pune și el umărul la îndeplinirea obiectivului stabilit de oficialii campioanei de toamnă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.