Viitorul Santimbru-Industria Galda de Jos II16Liderul Ligii a 4-a, Viitorul Sântimbru va intra de marți seara într-un cantonament centralizat, baza de pregătire a fotbaliștilor antrenați de Dan Comșa urmând să fie instalată la Pensiunea Rustiq din localitate. Începând cu acest weekend, Viitorul Sântimbru va trece la nivelul următor în ceea ce privește partenerii în amicale, sâmbătă urmând să joace la Oarda cu Industria Galda de Jos, divizionara terță a județului Alba.

Ceea ce privește transferurile, liderul fotbalului județean caută să își betoneze mijlocul terenului și să își întărească ofensiva după golul lăsat prin plecarea lui Claudiu Coltor la Șurianu Sebeș. Oficialii echipei de pe primul loc sunt în discuții avansate cu o serie de fotbaliști, urmând ca decizia finală să fie luată până la intrarea în cantonament. Reprezentanții liderului nu au dorit să ofere niciun detaliu asupra jucătorilor care sunt vizați de asupra transferului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până în prezent Viitorul Sântimbru i-a transferat pe Ivașcu (Industria Galda de Jos), Jula (Energia Săsciori), Sularea (Cuprirom Abrud), Pisoiu (Șoimul Băița), Prundar (Dacia Mihalț), urmând ca după amicalul cu Industria Galda de Jos să fie luată o decizie în privința înregimentării lui Surd.

Sâmbătă, la ora 14.00, pe terenul din Oarda, Viitorul Sântimbru va întâlni Industria Galda de Jos, iar duminica viitoare, echipa condusă de Dan Comșa își va finaliza cantonamentul cu liderul Ligii a 4-a din Hunedoara, Șoimul Băița.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.