Viitorul Sântimbru se va reuni cel mai propbabil la începutul lunii februarie. Potrivit unor surse, oficialii formației care evluează la Galtiu vor să realizeze o serie de transferuri importantă, cu nume ”grele” la nivelul județului Alba, echipa întărindu-se semnificativ în cazul în care ar da aceste lovituri.

La finalul acestei săptămâni, șefii echipei se vor întâlni cu 4 jucători, care ar putea să acopere 4 posturi la câștigătoarea Cupei României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Este vorba despre portarul Andreas Weber, de la Voința Stremț, care și-a făcut junioratul la Unirea Alba Iulia, fundașul Cosmin Oltean de la Hidromecanica Șugag, Cristian Bălaș, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști ai județului, rămas liber de contract, precum și Paul Joldeș, mijlocaș al Unirii Alba Iulia, care a fost folosit mai puțin în turul de campionat la divizionara terță.

În măsura în care Sântimbru va reuși să bifeze aceste transferuri, cu siguranță ar da o mare lovitură și și-ar depune din nou candidatura pentru locurile fruntașe în Liga a 4-a. După prima parte a campionatului, echipa antrenată de Alexandru Kalanyos se află pe locul al 8-lea, cu 18 puncte acumulate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.