Anul 2016 a adus deja multe suprize. La finalul turului noului sezon de Liga a 4-a, una dintre cele mai mai suprize vine de la Daia Română, unde Viitorul Spicul a reușit un tur de campionat excelent, terminând prima parte a campionatului pe poziția secundă. Paul Ciucă a precizat că că nici nu visa la așa ceva, precizând totodată că ce va urma în 2017 este un bonus pentru echipa sa, având în vedere că a scăpat de emoțiile retrogradării.

Nu aduce anul… ce aduce Spicul! O afirmație care întărește regula surprizei în Liga a 4-a, unde Viitorul Spicul Daia Română a început actualul sezon aproape dezastruos, însă a terminat turul pe poziția secundă, cu 28 de puncte, strânse din 9 victorii și un egal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut un an bun, având în vedere că am reușit la primul nostru sezon în Liga a 4-a să ne îndeplinim obiectivul, și anume să evităm retrogradarea. Am avut un tur de campionat excepțional, cu o clasare pe locul secund, cum nici nu visam”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul-jucător al dăienilor, care a mai precizat că își orește doar sănătate pentru el și elevii săi.

Tototdată, având deja sacii în căruță, mai exact după ce au scăpat de orice emoție a retrogradării, Paul Ciucă a precizat că ce va urma în 2017, va fi un bonus pentru Spicul.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.