Viitorul Spicul Daia Romana-Muresul Vintu de Jos27Viitorul Spicul Daia a câștigat partida amicală de duminică cu Sportul Petrești. Elevii lui Paul Ciucă au condus cu 3-0 la pauză, iar în partea secundă Spicul a mai marcat odată.

Meciul a început cu ratarea unui penalty. Morariu a tras în bară de la punctul cu var, dar același V. Morariu a deschis scorul în prima repriză după un corner. Scorul a fost majorat de Adrian Hăprian, acesta a tras de la distanță surprinzându-l pe goalkeeper-ul petrifălenilor. S. Bratu a stabilit scorul pauzei, după ce și-a driblat un adversar și a înscris.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S. Scheau a marcat pentru 4-0, după care același Scheau a irosit o lovitură de la 11 metri.

„Am avut și câteva absențe, dar una peste alta sunt mulțumit. Sunt mulțumit că jucăm fotbal, punem mingea jos, facem pressing alergăm”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Viitorul Spicul Daia Română.

„Noi suntem la început de pregătire, încercăm să ne întărim. Prea multe nu putem vorbi la ora actuală. Sperăm ca până când începem campionatul să mai aducem cel puțini 3-4 jucători să rezistăm în Liga a IV-a. E o plăcere pentru noi”, a declarat Costel Avram, antrenor Sportul Petrești.

Viitorul Spicul Daia: V. Filip – Soporan, Morariu, H. Ciucă, S. Cibu – G. Scheau, V. Bișboacă, P. Ciucă, Ad. Hăprian, Fl. Scheau și Bratu.

Au mai jucat: Achim Cibu, M. Bișboacă, S. Scheau

Învoiți: Hada, Cerghedean, Ad. Cibu, I. Bumbu și I. Scheau.

Sportul Petrești:

Pe 21 august Viitorul Spicul Daia Română va juca un nou meci de verificare cu Șurianu Sebeș.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.