unirea-alba-iulia-pandurii-targu-jiu-ii33Vineri, de la ora 15.00, Stadionul ”Minaur” Zlatna va găzdui al doilea episod din ”Derby de Alba”, confruntarea dintre Unirea Alba Iulia și Performanța Ighiu. Aflate pe locurile 9 și 10 în clasament, cu același număr de puncte (8), ambele formații își doresc un joc bun, Unirea Alba Iulia fiind cu moralul ridicat după ce a învins liderul în deplasare, pe când Performanța Ighiu își dorește primul succes în ”era Vasile Ursu”.

Unirea Alba Iulia a avut evoluții oscilante în actualul sezon, însă a acumulat 8 puncte importante, dintre care doar unul acasă. Oficialii uniriști așteaptă o nouă prestație bună a fotbaliștilor ”alb-negri” și speră la un rezultat pozitiv contra Performanței Ighiu, echipă antrenată de fostul tehnician al juniorilor Unirii Alba Iulia, Vasile Ursu, antrenor care i-a promovat pe majoritatea tinerilor din lotul condus de către Radu Andone.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este derby doar de clasament, având în vedere pozițiile echipelor în serie. Ne aflăm în posturi diferite, ei atacă promovarea, iar noi încercăm să rămânem pe linia de plutire și să creștem acești copii. Sper să facem un joc bun, iar orice rezultat pozitiv pe noi ne mulțumește”, a declarat Radu Andone, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Tehnicianul aiudean nu știe încă dacă se va putea baza pe Adrian Matei, care încă nu este complet refăcut. Narcis Rus nu a revenit la antrenamente și va lipsi de la acest meci, însă o veste bună pentru uniriști o reprezintă întoarcerea de la lotul național a lui Andrei David.

  • Vasile Ursu: ”Va fi un joc extrem de dificil”

De cealaltă parte, Vasile Ursu precizează că meciul nu are nicio importanță emotivă pentru el, dorind să își învingă fosta echipă.

„Nu va fi niciun derby, însă vom avea parte de un joc foarte greu, având în vedere că Unirea a câștigat la Sebiș. Nu avem parte de meciuri ușoare, toate sunt grele, pentru că toate echipele pot să producă surprize”, a precizat Vasile Ursu.

Acesta nu se va putea baza pe serviciile mijlocașului Răzvan Fetița – aflat în perioada de recuperare.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.