Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata52Metalurgistul Cugir se va deplasa vineri, pe Stadionul Municipal din Lugoj, unde, de la ora 15.00 va avea parte de un duel de foc contra echipei locale CSM Lugoj. Ambele echipe vin după victorii în ultima etapă și sunt despărțite de un singur punct în clasament, motiv pentru care întâlnirea din Banat se anunță una atractivă și disputată.

CSM Lugoj vine după 3 victorii consecutive, 9 puncte acumulate în actualul sezon, fapt care ar trebui să îi pună în gardă pe fotbaliștii antrenați de Marius Opric. Echipa din Banat a peirdut primele două etape (1-3 cu CSU Craiova II, 0-1 cu Mama Mia Becicherecu Mic), iar apoi a reușit să lege 3 victorii consecutive (2-0 cu Măgura Cisnădie, 1-0 cu ASU Poli Timișoara și 2-0 cu Millenium Giarmata).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa a reușit să promoveze în Liga a 3-a în anul 2012, după ce a trecut al baraj de Pandurii Cerneți. La meciurile de pe teren propriu, lugojenii folosesc echipamente de culoare albastră și mai sunt porecliți ”vulturii” după vechea echipă a orașului.

La ultimul meci din campionat, cel contra formației Millenium Giarmata, antrenorul Cosmin Petruescu a folosit umătoarea formulă:  Iordache – Rotea, Loga, Niculescu, Roşie, Precupanu, Vlădia, Dobricean, Poiană, Velcotă, Stoichescu. Rezerve: Vânătu, Ardelean, Mânecan, Porcescu, Rusu, Socaci şi Olariu.

Tehnicianul Lugojului, Cosmin Petruescu este conștient de valoarea adversarilor de mâine, însă are încredere în elevii săi că pot să scoată un rezultat bun.

”Avem un moral bun pentru că venim după 3 victorii consecutive fără gol primit. Suntem într-o creștere de formă, lucru dovedit la partidele anterioare și sper să continuăm pe accelași făgaș. Vom întâlni o echip bună, care după părerea mea este una dintre pretendentele la promovarea în eșalonul secund, alături de ASU Poli, FC Hunedoara și Național Sebiș. Cugirul are o echipă puternică, experimentaă, cu fotbaliști care au evoluat în eșaloanele superioare ale țării. Putem spune că Metalurgistul Cugir are o experiență mai mare ca a noastră, însă jucăm pe teren propriu și fanii ne pot ajuta să scoatem un rezultat bun”, a declarat Cosmin Petruescu.

Metalurgistul Cugir nu are performanțe notabile cu echipele din Timiș, pierzând în acest sezon cu 0-2 la Timișoara, cu ASU Poli, și remizând pe teren propriu cu Millenium Giarmata, scor 2-2.

Cugirul a strâns 10 puncte, din 3 victorii (5-2 cu Mama Mia Becicherecu Mic, 2-0 cu Măgura Cisnădie și 3-0 cu Minerul Motru în ultima etapă disputată) și egalul menționat mai sus.

La ultimul meci, ce lde pe teren prpriu cu Minerul Motru, antrenorul Mariu Opric a folosit următorul prim 11: Tiuț – Bold, Goșa, Radu Ştefan, Huțanu, Chelaru, M. Neagu, Piko, L. Moldovan, L. Itu, Cîrstean. Rezerve: Dragotă – Goronea, Necșulescu, I. Radu, Ghergar, Afrapt, Tăban.

Tehnicianul cugirenilor este conștient că partida din vestul țării este un examen greu pentru elevii săi, însă acest a precizat că are în gând doar victoria.

”Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu la Lugoj și totodată important pentru parcursul nostru. Întâlnim o echipă bună, organizată, care vine după 3 victorii consecutive și vă dați seama că are un moral bun. Ne-am îmbunătățit și noi moralul cu victoria de acasă contra Motrului și vom merge la Lugoj să punem mâna pe toate cele 3 puncte”, a declarat Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir. 

Partida va fi condusă de arbitrul Răzvar Lădar (Oradea) ajutat la cele două tușe de Ioan Alexandru Corb (Oradea) și Ciprian Fiter (Sânmartin), urmând ca aceștia s ăfie supervizați de observatorii Dionisie Doru Matei (Zalău) și Călin Orbănaș (Hunedoara).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.