În mod normal, clasamentul Seriei a 4-a din Liga a 3- nu dau întâlnirea dintre Național Sebiș și Performanța Ighiu drept un derby! Cazul „Keita”, plus traseul bun al echipei conduse de Mihai Manea contrazic acest lucru, existând un duel la distanță între cluburi, o miză încărcată cu presiune. Mihai Manea și Armando Popescu au vorbit despre jocu lde vineri cu Naționa lSebiș, aceștia declarând la unison că își doresc un rezultat pozitiv, caz în care dacă l-ar obține, punctele din tur, contestate de arădeni, nu ar mai conta în ecuația promovării!

Performanța Ighiu s-a impus cu 3-1 la partida tur, însă după meci, oficalii Sebișului au contestat dreptul de joc al lui Keita, deși puteau face acest lucru și în urmă cu câteva zile, la partida din Cupa României. Mihai Manea a precizat că nu îl interesează acest aspect, axându-se doar pe pregătirea formației sale pentru acest joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Întâlnim o echipă care vrea să promoveze, dar noi mergem să jucăm și vrem să ne continuăm seria pozitivă. Nu există niciun fel de presiune pentru noi, noi ne dorim doar să jucăm fotbal!”, a precizat Mihai Manea, care nu se va putea baza pe Oniche – accidentat.


  • Armando Popescu: „Cel mai important meci pentru mine!”

Finanțatorul Ighiului, Armando Popescu a precizat că pentru el, acest meci este unul foarte important, care ar putea trasa în linii mari strategia sezonului viitor. De asemenea, Armando Popescu a mai adăugat faptul că și-ar dori un rezultat pozitiv din această deplasare, fapt pentru care punctele cerute de Sebiș la comisiile federeale nu ar mai conta!

„O să mergem acolo să câștigăm! Într-o competiție, în afară de olimpiadă, cel mai important este să fii fair play! Vom merge în Arad să scoatem un rezultat pozitiv, și dacă ne iasă jocul să câștigăm, să lămurim odată problema cu cele 3 puncte, că și cu ele și fără el tot aia este! Cred că este meciul din retur, care pe mine personal mă interesează cel mai mult, meci cu presiune maximă. Îmi doresc ca jucătorii să fie concentrați din toate punctele de vedere pentru că la acest meci vom face o analiză în ceea ce privește campionatul următor! Este un reper important datorită conjuncturii și a presiunii acestui duel! Există niște vicii cu privire la legitimarea lui Keita de către Performanța Ighiu, dar eu nu am fost acolo în aceea perioadă. Sebișul a lăsat să se dispute jocul, având al 5-lea as în mâneca, putem spune că au trișat!”, a susținut Armando Popescu!

Național Sebiș se află pe poziția a 3-a în clasament, având 47 de puncte, cu două mai puține față de liderul Ripensia Timișoara. În cazul unui rezultat pozitiv al trupei lui Manea în Arad, sebișenii ies din calculele promovării, asta în măsura în care ”Ripi” nu se împiedică în meciul cu satelitul formației ACS Poli Timișoara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.