Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata57Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos se vor duela vineri, pe stadionul din Zlatna, în primul derby al echipelor din Liga a III-a, Seria a IV-a, din județul Alba.  Disputa se anunță a fi una extrem de interesntă, dar în care Industria Galda de Jos pornește ca favorită.

Cu patru puncte acumulate în două etape Unirea Alba Iulia țintește un nou rezultat pozitiv în meciul cu Industria Galda de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună, îmi doresc să continuăm parcursul bun pe care-l avem. După cum se știe Unirea Alba Iulia are o echipă tânără, fără experiență, cu mulți juniori în teren”, a declarat Radu Andone, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă Industria Galda de Jos vine după două rezultate negative, iar acestea se cumulează cu oboseala acumulată în partida de Cupa României cu Becicherecu Mic.

„Ne prind într-un moment prost cu absențe foarte importante, Man, Bodea, cu moralul la pământ după două înfrângeri la limintă și una nemeritată. Încercăm să strângem rândurile și să ne jucăm șansa. Va fi cel mai ambițios adversar pe care l-am întâlnit în această toamnă și de aceea va fi și mai dificil”, a declarat Paul Ciucă ,antrenor principal Industria Galda de Jos.

Ambii antrenori se confruntă cu probleme de lot

Atât Unirea Alba Iulia, cât și Industria Galda de Jos au o serie de jucători indisponibili pentru partida de vineri.

De la Unirea Alba Iulia vor abstenta Adrian Matei și Sebastian Culda, ambii suspendați după ce au fost eliminați la meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

„Avem probleme de lot, dar cine va intra și va juca sper să o facă bine. Nu este un meci special, este un meci normal de campionat, sperăm să facem cinste fotbalului din județ. Nimic special”, a mai precizat Radu Andone.

Industria Galda de Jos nu va putea miza la meciul de vineri pe Cristi Bodea și Alexandru Man, ambii având probleme medicale.

„Nu are nici o încărcătură, sunt trei puncte și atâta tot. Nu avem nici o dispută specială. Poate avem puțină experiență în plus, nu pot să spun că Unirea are un punct sensibil, dar vor avea un atuu fantastic dat de promovarea în Liga a III-a. Ei joacă acum cu o echipă pe care o vedeau doar în ziare. Nu va trebui să-i motiveze nimeni pe ei”, a mai adăugat Paul Ciucă.

 

Andone: „Jucătorii sunt dornici de afirmare”, Ciucă: „Dacă pierdem e o rușine”

Derby-ul de vineri va avea cu siguranță o încărcătură speciaă, iar fiecare antrenor va încerca să aducă argumente pentru a obținte toate punctele puse în joc.

„Cred că argumentele noastre sunt tinerețea jucătorilor și faptul că sunt dornici de afirmare. E un lucru foarte bun ce se întâmpă acum la Unirea Alba Iulia. Pentru ei Unirea trebuie să fie o treaptă spre a ajunge mari fotbaliști. Alba este o pepinieră pentru fotbalul mare”, afirmă Radu Andone, în vreme ce Paul Ciucă  a menționat: ”Spre deosebire de noi, dacă batem pe Unirea nu e nimic deosebit, dar dacă pierdem e o rușine. Dată fiind situația, cu absențe și moralul la pământ nu mai suntem favoriți. Va fi un meci de care pe care” a mai punctat tehnicianul Industriei.

 

Echipe probabile:

Unirea Alba Iulia

12
Suciu
Rodean
Oprea
Mardare
Creciunesc
Stef
Schiau
Selagea
Morar
Lăsconi
Sulea

Industria Galda de Jos

Ștef
Olar
Haiduc
Cioplântă
Boancă
Frențiu
Lupșan
Bolos
Goronea
Cernea
Mureșan

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.