Unirea - ISCT47Mureșul Vințu de Jos a reușit să mai parafeze încă un transfer imprtant. Plecat la Farul Constanța, Silviu Iacșa a fost întors din drum de președintele de onoare al echipei Mureșul Vințu de Jos.

Tratativele pentru aducerea lui Iacșa la Vințu de Jos sunt de mai bine de o lună, jucătorul fiind greu de convins, alegând mai întâi varianta Farul Constanța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“E un transfer important pentru noi. Tot staff-ul l-a dorit pe Tidu la Vințu de Jos. E un jucător deosebit, nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Cert este faptul că suntem acoperiți acum și la capitolul juniori. Este un jucator ce va fi împrumutat de la Unirea Alba Iulia”, a declarat Valentin Groza, președintele de onoare al echipei AS Mureșul Vințu de Jos.

Astfel, Silviu Iacșa devine al 13-lea jucător transferat în această iarnă, după Nicușor Bănică (Minerul Motru), Iulian Iclănzan (Minerul Motru), Cristi Preda (FC Milcov – Liga a IV-a, Olt), Răzvan Dulap („U” Cluj), Ionuț Tătar (Luceafărul Oradea), Mădălin Popa, Ionuț Bratima (FCM Baia Mare), Florin Stelea (ASC Pianu 2013), Ovidiu Stoianof (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Locul 1, Liga a III-a, Seria 1), Andrei Moldovan (Unirea Jucu), Alin Apetri, Narcis Rus (Unirea Alba Iulia), dar și antrenorul Dan Mănăilă (FC Bihor Oradea).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. stire senzationala :)) transfer din liga 2 :)) ce papagali astia de la vint , io stiu ca un transfer se face cand ii inregistrat la ajf , nu doar pe vorbe si ziaru de casa a lor :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.