Vlad Ignat, tânărul portar albaiulian, care în tur a fost legitimat la FC Brașov, a ajuns zilele acestea la un acord cu Metalul Reșița, semn că goalkeeper-ul va rămâne în eșalonul secund. Chiar dacă nu a fost jucător de bază la FC Brașov, Vlad este în continuare la căutare, având în vedere că îndeplinește criteriul de junior impus de FRF la nivelul eșalonului secund.

Lansat în fotbalul mare de Unirea Alba Iulia, Vlad Ignat pare să își regăsească traseul care l-a consacrat, acesta ”pierzdânu-se” câteva sezone la nivelul Ligii a 4-a, unde a evoluat pentru Mureșul Vințu de Jos sau Șurianu Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vlad s-a înțeles cu Metalul Reșița, divizionara secundă ce va evolua la Snagov în retur, fiind lăsat să plece de oficialii echipei FC Brașov, echipă la care a evoluat doar într-un meci de cupă, având p concurență acerbă.

Am plecat cu dorința și șansa de a evolua mai mult. Sper să fi facut o alegere bună și inspirată. Aici s-a format o echipă cu jucători experimentați în pauza de iarnă și sper să facem o imagine frumoasă. Îi mulțumesc domnului Țălnar pentru șansa acordată la FC Brasov și le doresc să promoveze fiindcă merită”, a declarat Vlad Ignat.

Vlad Ignat a început fotbalul la Unriea Alba Iulia, acesta având și mai multe meciuri pentru Valladolid (Spania), precum și pentru Metalulrgistul Cugir, Dinamo București II, Mureșul Vințu de Jos sau Șurianu Sebeș.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.